Karcinogény v mäse


Podľa svetových štatistík až 80 percent všetkých chorôb zaviňuje špatná strava  aj naše zlozvyky k tomu 10,6 % hluk a len 3 % sú vírusy a tzv. baktérie a ostatné mikroorganizmy. Túto poslednú 3 % by sme mohli označiť resp. prekonať keby by sme jedli zdravo a mali v poriadku ochranný systém. Za posledných 3000 rokov čo existovali ľudia tzv. veľké kultúrne národy. Oni dosiahli svoj vrchol aby upadli nakoniec vinnou luxusu. Pochádzali z Egypta alebo z Grécka aj Talianske národy boli medzi nimi. Hovorili o tom mnohí známi doktori. že škodlivosť mäsa a ďalších pokrmov tzv. mnohobunečné organizmy sú také čo tvoria tkanivách ktorá ich vyživuje sú to krvné nosiče a obsahujú kyslík. Tým že dýchame sa kysličník uhličitý odovzdáva krvi. Do slova ide to von. ostatné toxické látky aj splodiny sa dostávajú von cez moč tiež stolicou alebo cez kožu.

maso

Správnu funkciu krvi kontroluje mnohé komplikované resp. zložité regulátory ktoré nám riešia nervový systém aj hormonálny systém. Tzv. dôležitou úlohou v očiste od toxických látok má pečeň ktorá je akousi druhom centrály chemickej laboratória. Naša pečeň všetko jedlo pretvára na žlč a uskladňuje ho a tiež uskladňuje krvné zložky a tiež zneškodňuje rôzne toxické premeny. Pred tzv. toxickou otravou nás chráni aj krvné žľazy aj vnútorné orgány. AJ cez toto všetko čo sa deje v našom organizme aj tak sme vystavený deň čo deň škodlivým vplyvom. Záleží veľmi v akom prostredí žijeme ale keď si to zoberieme logicky už v dnešnej dobe je ten vzduch takmer všade znečistení od áut od fabrík sú v tom aj lietadlá a kopec iného. Keby som mohla a mala takú moc tak by som zrušila aj atómové elektrárne ktoré vypustia veľa škodlivých látok do ovzdušia akože teraz sú nové technológie resp. tie turbíny-komíny ale aj tak to neuznávam. Ale moc nie ani tie veterné elektrárne.

sirové maso

Všetko má svoj plus aj mínus. Sú ľudia ktorý si vyrobia aj vlastný zdroj elektriny sú to skupiny ľudí čo žijú v lese čisto spetý tzv. prírodou. Zato by sme mali konzumovať viac zeleniny lebo mäso vo veľkých množstvách je karcinogéne hlavne sa pozrime n údené mäso alebo mäso pečené na tzv. uhlí ktoré obsahuje látku BENZOPYREN známu pod pojmom rakovinotvorný faktor týmto tím vedcov si vysvetľuje fakt že prečo sú údené ryby aj mäso pečené na grile tak nebezpečné. Totiž rakovina je choroba vyspelej civilizácie je to choroba je zavinená nedostatkom prečistenia nášho organizmu od toxínov. Na túto tému sa veľmi veľa polemizovať. Ale zásada je tá čím menej mäsa tým je človek zdravší sú dôkazy.