Voda bez kameňa

Množstvo ľudí si ani neuvedomuje, aké bohatstvo máme v podobe pitnej vody, ktorú nájdeme na každom kroku. V domácnosti máme možnosť používať pitnú vodu v neobmedzenom množstve. Pitnú vodu by sme si rozhodne mali vážiť.

Iný kraj, iná voda

Nie je žiadnym tajomstvom, že voda nie je všade rovnaká. Aj keď sa upravuje, v niektorých oblastiach je voda kvalitnejšia. Ide najmä o horské oblasti, kde sa nachádzajú čisté prírodné kamene. Všade však platí, že voda v našich domácnostiach musí byť pitná, bez prítomnosti akýchkoľvek škodlivých baktérií. Pravidelne sa odoberá zo zdrojov pitnej vody vzorka, aby sa určila kvalita vody.

pitná voda

Nie však každá pitná voda má aj vhodnú tvrdosť. Tvrdosť vody je podceňovaný a neriešený charakter, ktorý môže byť nepríjemný z praktického hľadiska. Vysokú tvrdosť vody uvidíte už aj voľným okom. Nie priamo na vode, ale na spotrebičoch, vodovodných batériách či sanite. Tvrdá voda zanecháva biely vodný kameň, ktorý môžete najčastejšie nájsť vo varnej kanvici či na hrncoch.

Ako sa zbaviť vodného kameňa?

Na zbavenia sa vodného vám väčšina odporučí ocot či kyselinu citrónovú. Na vodný kameň v kúpeľni sú zas v predaji rôzne prípravky. Prečo ale neriešite vodný kameň už v zárodku? Neriešte vodný kameň, ale tvrdú vodu.

voda

Tvrdá voda sa tiež dá zmeniť

Ak chcete zmeniť tvrdosť svojej vody stačí používať filtre SILIPHOS. SILIPHOS alebo aj guličky na zmäkčenie tvrdej vody a do filtra sú účinný spôsob ako nájsť riešenie na tvrdú vodu. Tieto guličky sú finančne lacnou záležitosťou a zbavia vás vodného kameňa už na jeho začiatku. Trápi vás tvrdá voda a život vám znepríjemňuje vodný kameň? Vyskúšajte jednoduché riešenie v podobe guličiek do filtra SILIPHOS. Guličky SILIPHOS, ako aj ďalšie produkty na skvalitnenie vašej siliphos pitnej vody či studničnej vody nájdete na stránke vodaservis.sk.